Šilutės savivaldybės vadovai pasveikino ilgaamžį

Naujienos: Savivalda , 2019-08-26 20:49
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės vadovai, taip pat Socialinių paslaugų poskyrio vedėja Audronė Barauskienė atvyko į Žemaičių Naumiestį pasveikinti 95-ąjį gimtadienį minintį Albiną Misevičių.

Senolis labai džiaugėsi sulaukęs tokio gausaus būrio sveikintojų. Susirinkusiems jis papasakojo savo gyvenimo istoriją. A. Misevičius kilęs iš ypatingos giminės, ant sienos puikuojasi jo bajorystę liudijantis herbas. Tiesa, pats Albinas minėjo, jog jo gyvenimas nebuvo labai panašus į bajoriškąjį. Užaugo jis Kivylių kaime (Vainuto sen.). Anksti mirė tėtis, todėl teko daug dirbti, o suaugus buvo išsiųstas kariauti. Ne vienu medaliu Albinas apdovanotas. Su žmona Ona susilaukė 4 vaikų, džiaugiasi 9 anūkais ir net 10 proanūkių. „Džiaugiuosi sulaukęs 95-erių. Tik širdyje dar nesijaučiu, kad man jau tiek metų“, – linksmai kalbėjo jubiliatas.

Komunikacijos skyrius

šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/savivaldybes-vadovai-pasveikino-ilgaamzi/6319


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN