Pasveikintas Švėkšnos klebonas Julius Meškauskas

Naujienos: Asmenybės , 2019-08-26 20:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės vadovai rugpjūčio 22 d. dalyvavo šventinėse pamaldose Švėkšnos šv. apaštalo Jokūbo bažnyčioje. Tądien Švėkšnos klebonas Julius Meškauskas minėjo savo gimimo dieną.

„Džiugu matyti, kad Jūs, šioje parapijoje praleidęs vos metus, padarėte labai daug dėl savo parapijiečių. Žinau, kad turite dar daugybę sumanymų ir tikiu, kad juos Jums pavyks įgyvendinti. Jūsų rodomas dėmesys kiekvienam Švėkšnos bendruomenės nariui – nuo pačio mažiausio iki vyriausio – daro didžiulį įspūdį. Tegul Jūsų darbus lydi pasisekimas ir žmonių džiaugsmas“, – sveikinimo žodžius tarė meras Vytautas Laurinaitis.

Nešini ryškiaspalvių gėlių žiedais klebono atvyko pasveikinti labai daug parapijiečių, kurie dėkojo už nuolatinį rūpestį, meilę ir globą.

Komunikacijos skyrius

šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/pasveikintas-sveksnos-klebonas-julius-meskauskas/6318


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN