Susitikimas ir ekskursija po Plungės parką su Mariumi Karlonu (2024-05-23)

Naujienos: Renginiai , 2024-05-20 23:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Gegužės 23 d. 17.00 val. susitikimas ir ekskursija po Plungės parką su Mariumi Karlonu.
Laukia kiek kitoks
bibliotekos žurnalo projekto susitikimas. Šį kartą apie knygas ir paukščius su ornitologu Mariumi Karlonu. Jūsų laukia įdomus pokalbis, po kurio leisimės į ekskursiją po
Plungės parką, kur bandysime susipažinti su čia gyvenančiais sparnuočiais. Laikas su Mariumi visuomet būna kupinas įdomių faktų ir istorijų apie paukščius, o patirti įspūdžiai išlieka ilgam.

Marius Karlonas - gamtos gidas, knygų apie paukščius autorius, įmonės „Ornitostogos“ įkūrėjas ir vadovas. Marius gimė ir augo Jonavos rajono miškų apsuptyje, todėl gamtos pažinimas nuo vaikystės buvo jo pagrindinis pomėgis. Vėliau, paauglystėje, jis ypatingai
susidomėjo ornitologija ir nuo tada šis pomėgis tapo jo gyvenimo būdu.

Skatindamas paukščių stebėjimą Lietuvoje Marius yra parašęs tris paukščių stebėjimo gidus skirtingiems Lietuvos regionams: paukščių rojui - Nemuno deltai, Marių užauginusiems Dzūkijos miškams ir pievoms bei turtingajai Žemaitijai.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN