Apdovanoti iniciatyvos „Saugi šeima – mano tvirtovė“ nugalėtojai (Palanga)

Naujienos: Savivalda , 2024-05-17 05:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Palangos m.

Trečiadienį Savivaldybėje apdovanoti projekto „Saugi šeima – mano tvirtovė“ nugalėtojai – jiems įteikti marškinėliai su pačių iniciatyvos dalyvių atsiųstomis nuotraukomis.

Iniciatyvą „Saugi šeima – mano tvirtovė“ pasiūlė Palangos miesto savivaldybės smurto artimoje aplinkoje prevencijos komisija bei VšĮ Palangos jaunimo ir savanorystės centras.

Minint tarptautinę šeimos dieną, gyventojai buvo pakviesti siųsti savo nuotraukas, labiausiai atspindinčias, kas jiems yra saugi šeima.

Per keletą savaičių gauta 27 šeimų nuotraukos ir piešiniai pasiūlyta tema. Daugiausia tai buvo bendros šeimos nuotraukos, taip pat – ir su augintiniais, nemažoje dalyje nuotraukų atsispindi smagaus šeimos laisvalaikio akimirkos. Iš jų organizatoriai atrinko 20 laimėtojų.

Trečiadienį Savivaldybėje vykusio dalyvių apdovanojimo renginio metu Palangos miesto savivaldybės apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje prevencijos komisijos pirmininkė, Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centro direktorė Dalia Puidokienė pabrėžė, jog šia iniciatyva siekta akcentuoti šeimos svarbą. Jos teigimu, šeimos mūsų šalyje patiria įvairių sunkumų. Deja, aktuali yra ir smurto artimoje aplinkoje problema. Tad, pasak D. Puidokienės, džiugu apdovanoti iniciatyvos „Saugi šeima – mano tvirtovė“ dalyvius – šeimas, kuriose kiekvienas jaučiasi saugus.

Apdovanojimo renginyje dalyvausi Palangos miesto savivaldybės administracijos Ekonominės plėtros skyriaus patarėja Laura Janušienė pakvietė projekto dalyvius ir toliau išlikti aktyvius bei būtinai apsilankyti Atviroje jaunimo erdvėje „Be stogo“.

Pasidžiaugęs, kad gyventojai aktyviai įsijungė į kvietimą vaizdais išsakyti savo nuomonę, kas yra saugi šeima, iniciatyvos nugalėtojams marškinėlius įteikė vicemeras Rimantas Antanas Mikalkėnas.


šaltinis: https://palanga.lt/naujienos/apdovanoti-iniciatyvos-saugi-seima-mano-tvirtove-nugaletojai/11818


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN