Pareigūnai vykdė sustiprintą leistino greičio kontrolę

Naujienos: Teisėtvarka , 2024-04-22 13:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Balandžio 15-21 dienomis, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai keliuose vykdė sustiprintą leistino greičio kontrolę.

Patruliuojantys pareigūnai su mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 24 transporto priemonių leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus (Tauragės mieste ir rajone – 14; Šilutės mieste ir rajone – 9; Pagėgių savivaldybėje – 1).

Prevencinės priemonės duomenys akivaizdžiai rodo vairuotojų atsainų požiūrį į saugų dalyvavimą eisme. Nustatyti 2 atvejai, kai leistinas greitis buvo viršytas daugiau kaip 50 km/val. Šilutės r., Laučių k., 66-erių vyras automobiliu „Skoda“ važiavo 109 km/h greičiu, kai leistinas greitis 50 km/h.
Tauragės r., Pilsūdų kaime, automobilį „Toyota Avensis“ vairavęs 54-erių vyras taip pat matyt norėjo „parodyti“ savo meistriškumą važiuodamas 103 km/val. greičiu, t. y. leistiną greitį viršijo 53 km/val. Šiems pažeidėjams gresia piniginė bauda ir teisės vairuoti atėmimas.

Raginame vairuotojus susimąstyti, kad greičio viršijimas nėra joks Jūsų pranašumo įrodymas.
Nepasirinktas saugus greitis ir prarasta transporto priemonės kontrolė visada turi nepataisomas skaudžias pasekmes.


Vairuokite saugiai.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN