Pirmoji pareigūnė pasinaudojo pritraukimo programa - Šilutėje

Naujienos: Teisėtvarka , 2024-02-23 06:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Primename apie pasirašytą bendradarbiavimo sutartį tarp Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Šilutės rajono savivaldybės.

Šioje sutartyje įtvirtintos sąlygos yra pačios palankiausios būsimiems policijos pareigūnams, lyginant su pasirašytomis sutartimis kitose savivaldybėse.

Bendradarbiavimo sutartimi susitarta įgyvendinti trūkstamų pirminės ir vidurinės grandies policijos pareigūnų pritraukimo į Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariatą programą.

Sutarties tikslas – mokymosi įstaigose besimokančius, mokymo įstaigas baigusius asmenis, jau tarnaujančius ir buvusius policijos pareigūnus, siekiančius grįžti į vidaus tarnybą, skatinti pasirinkti tarnybą Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariate.

Patvirtintos šios finansinės skatinimo priemonės ir jų dydžiai:

- vienkartinė skatinamoji išmoka – po 6 000 Eur.

- išlaidų kompensavimas – ne daugiau kaip 20 000 Eur skiriama gyvenamajam būstui (gyvenamosioms patalpoms) įsigyti nuosavybėn Šilutės rajono savivaldybėje.

Tikimės, kad ši galimybė skatins jaunus žmones rinktis policijos pareigūno profesiją.

Dėkojame Šilutės rajono savivaldybei už bendradarbiavimą!



www.policija.lt
www.facebook.com/Lietuvos.policija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN