„Metų specialisto“ apdovanojimu įvertintas ir tauragiškis Marius Trajanauskas

Naujienos: Asmenybės , 2024-02-16 20:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Vasario 8 d. Panemunės pilyje įvyko iškilmingi „Metų specialisto“ apdovanojimai, kaip ir kasmet, skirti išreikšti padėką visuomenės sveikatos specialistams, savo darbais ir iniciatyvomis reikšmingai prisidėjusiems prie visuomenės sveikatos stiprinimo ir gerovės.

Graži ir prasminga Metų specialisto apdovanojimų tradicija SVSBA puoselėjama nuo 2016 m., o specialistų rinkimai vyksta net 47 savivaldybių visuomenės sveikatos biuruose. Kasmet nominacijai gauti potencialius kandidatus gali siūlyti Visuomenės sveikatos biurų vadovai, čia dirbantys specialistai, taip pat ir asociacijos tarybos nariai. Teikiant galimas nominacijas atsižvelgiama į specialisto išskirtines veiklas praėjusiais metais ir darbui svarbias savybes: motyvaciją ir entuziazmą darbui, iniciatyvumą, komunikacinius gebėjimus.

Šiemet vienas iš „Metų specialisto“ apdovanojimų atiteko Tauragės visuomenės sveikatos biuro vaikų ir jaunimo specialistui Mariui Trajanauskui.

„Renginys tikrai įspūdingas – tiek pasirinkta vieta, tiek organizavimu. Labai džiaugiuosi, tapęs „Metų specialistu“ ir esu dėkingas savo kolektyvui, nes būtent jie teikė mano kandidatūrą šiai nominacijai. Labai gera jausti komandos palaikymą ir įvertinimą už nuveiktus darbus. Šis apdovanojimas dar labiau motyvuoja ir skatina toliau darbuotis su dar didesniu užsidegimu. Noriu padėkoti ir kiekvienam Tauragės visuomenės sveikatos biuro veiklų dalyviui, nes jūsų palaikymas mus įkvepia ir įpareigoja siekti tikslų ir aukščiausių kokybės standartų“, – džiaugsmo neslėpė nominuotas visuomenės sveikatos specialistas.

Apdovanotiesiems specialistams įteiktos padėkos kartu su obuolio statulėle.

„Tai nepaprastai kultūringas, tolerantiškas, šiltas, supratingas, vidinės ramybės sklidinas žmogus, sugebantis pasiūlyti pagalbą bet kuriam kolegai ir bet kuriam, esančiam šalia. Labai vertinu Mariaus profesionalumą, komunikabilumą, produktyvumą, veržlumą, novatorišką požiūrį, originalias idėjas ir tikėjimą tuo, ką daro. Marius nusipelnė šios nominacijos už Tauragės rajono gyventojų sveikatos raštingumo didinimą prevencijos srityje (psichotropinių medžiagų vartojimo prevenciją, pirmosios pagalbos, Ankstyvosios intervencijos mokymus), fizinio aktyvumo skatinimą, įtraukiant ir sudominant vis daugiau tauragiškių (šiaurietiškojo ėjimo mokymus, futbolo vaikščiojant treniruočių ir turnyrų organizavimą)“, – gerų žodžių negailėjo Tauragės visuomenės sveikatos biuro direktorė Daiva Genienė.

Po „Metų specialisto“ apdovanojimų vyko Savivaldybių visuomenės sveikatos biurų asociacijos (SVSBA) visuotinis susirinkimas. Jo metu 3-ų metų kadencijai SVSBA prezidento pareigos vienbalsiai patikėtos Tauragės visuomenės sveikatos biuro vadovei Daivai Genienei.


Tauragės visuomenės sveikatos biuro informacija
šaltinis: https://taurage.lt/metu-specialisto-apdovanojimu-ivertintas-ir-tauragiskis-marius-trajanauskas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN