Vaikų dienos centro 2-asis gimtadienis! (Akmenės r.)

Naujienos: Švietimas , 2023-11-13 11:18
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kaip greitai eina metai… Nespėjome pajusti, kaip su atėjusiu rudeniu, krentančiais lapais sulaukėme ir Akmenės rajono paramos šeimai centro Vaikų dienos centro antrojo gimtadienio.

Tą dieną į Vaikų dienos centrą susirinkę vaikai laiką leido smagiai, džiugiai, kupini geros nuotaikos. Visi draugiškai susėdę prie šventinio gimtadienio stalo ir užpūtę gimtadienio žvakutę, leidomės į praėjusių metų prisiminimus. Kiekvienas iš mūsų pasidalinome ir prisiminėme pirmąją diena atėjus į dienos centrą. Kiekvienas vaikas jautėsi skirtingai. Vienam gal buvo nejauku, kitas pamatė jau pažystamą veidą...

Vaikų dienos centro gimtadienio proga vaikai pasakė bent po vieną palinkėjimą. Visi vaikų palinkėjimai buvo tokie gražūs ir nuoširdūs, nes pasakyti vaikų lūpomis. Gimtadienio dieną paįvairino įvairūs judrieji ir stalo žaidimai. Ačiū vaikams bei darbuotojams, kad dar vieneri dienos centro metai praskriejo taip greitai, kad net nepajutome. O kaip mes pajusime, kai kasdien užsiimame įvairia veikla, kuri neleidžia net pastebėti, kaip greitai lekia laikas.

Iki pasimatymo kitais metais, per trečią Vaikų dienos centro gimtadienį!


Vaikų dienos centras
šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/vaiku-dienos-centro-2-asis-gimtadienis/6334


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN