Visą naktį ieškoję, pareigūnai rado Plungės r. miškuose paklydusį grybautoją

Naujienos: Teisėtvarka , 2023-09-27 21:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

2023-09-25 apie 21 val. buvo gautas pranešimas, kad Plungės rajone dingo grybauti atvažiavęs 1951 m. gimęs vyras. Į pareigūnus pagalbos kreipėsi pradingusiojo draugas, kuris aiškino, kad grybauti atvažiavo dviese, po mišką vaikščiojo atskirai ir draugas sutartu laiku prie automobilio nepasirodė, o pranešėjo pastangos jį surasti buvo bevaisės.

Į mišką Plungės rajone, Kulių seniūnijoje, išvyko gausios Plungės r. PK pareigūnų pajėgos, pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Mišką pareigūnai „šukavo“ iki paryčių. Išaušus dingusiojo paieška buvo atnaujinta, pasitelktas ir sraigtasparnis. Jo įgula miške pastebėjo kažką įtartina, o į nurodytą vietą atskubėję pareigūnai rado gulintį nuvargusį grybautoją, kuris nedelsiant buvo perduotas medikams.

Policijos pareigūnai visada pasirengę padėti surasti pradingusius žmones, tačiau dar kartą primena, kad į mišką eiti reikėtų atsakingai pasirengus – aiškiai ir tiksliai informuoti artimuosius, kur ir kiek laiko planuojama praleisti miške, mobilusis telefonas turėtų būti pilnai įkrautas, rengtis patariama ryškiais drabužiais, pravartu turėti žibintuvėlį, kuris gali palengvinti paiešką tamsiuoju paros metu.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN