Šilutės mieste – intensyvūs gatvių tvarkymo darbai

Naujienos: Savivalda , 2023-05-19 10:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Prasidėjus šiltajam sezonui Šilutės mieste pradėti intensyvūs gatvių bei daugiabučių namų kiemų tvarkymo darbai. Šiuo metu vyksta K. Kalinausko gatvės remonto darbai, Santaros gatvės kapitalinio remonto darbai. Birželio mėnesį planuojama pradėti Smėlyno gatvės kapitalinio remonto darbus. Taip pat atliekami Naujakurių kvartalo, Ragainės gatvės kapitalinio remonto projektavimo darbai bei Šilo ir Pušų gatvių projektavimas.

Knygnešių kvartalas pastaruoju metu virtęs statybų aikštele, gyventojų prašoma kantrybės, tvarkymo darbus stengiamasi įvykdyti kaip galima greičiau. Užbaigti automobilių stovėjimo aikštelių, esančių prie H. Zudermano g. 7-9 daugiabučių namų, rekonstravimo darbai. Rekonstruojamos H. Zudermano g. 3, 11, 13 automobilių stovėjimo aikštelės su prieigomis.

2023 m. Šilutės miesto gatvių, automobilių aikštelių ir daugiabučių namų kiemų priežiūros remonto ir statybos darbams planuojama panaudoti daugiau kaip 4,5 mln. Eur.


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/silutes-mieste-intensyvus-gatviu-tvarkymo-darbai/10275


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN