Savivaldybė ir „ORLEN Lietuva“: glaudesnis bendradarbiavimas ir bendravimas (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2023-04-28 13:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Naujieji Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) vadovai susitiko su akcinės bendrovės „ORLEN Lietuva“ vadovais. Įmonė kone du dešimtmečius yra nuolatinė rajono kultūrinių renginių rėmėja, prisideda prie įvairių projektų, tampriai bendradarbiauja su Savivaldybe. Aptartas bendradarbiavimo tęstinumas ir stiprinimas, paramos teikimas ir kiti klausimai.

Susitikime dalyvavo Savivaldybės merė Rūta Matulaitienė, Savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Kekytė, Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Alma Tupikienė, AB „ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius Michal Rudnicki, gen. direktoriaus patarėjas Jakub Januškievič, gen. direktoriaus pavaduotojas gamybinės veiklos valdymui Audrius Daugnora, Veiklos palaikymo skyriaus vidinio administravimo vadovė Toma Dapkevičienė, atstovė spaudai Kristina Gendvilė.

Sutarta, jog bendrovė, kaip ir kasmet, rems Tarptautinį Mažeikių meno festivalį, miesto šventę, taip pat skirs lėšų kalėdinio laikotarpio renginiams bei kalėdinėms dekoracijoms, sakralinio meno ir paveldo simpoziumui „Versmės“, teiks paramą kultūros paveldui išsaugoti, kitiems projektams įgyvendinti.

Kalbėta ir apie paramą Mažeikių krepšinio komandai „M Basket“, nacionalinėje krepšinio lygoje iškovojusiai antrąją vietą ir gavusiai galimybę žaisti Lietuvos krepšinio lygoje. Tam reikalingos lėšos. Savivaldybės ir bendrovės vadovai aptarė finansinę paramą – planuojama prisidėti.

Savivaldybės ir AB „ORLEN Lietuva“ vadovai užtikrino, jog bendravimas ir bendradarbiavimas tik stiprės, bus labiau komunikuojama, dalijamasi sumanymais, idėjomis.


Ryšių su visuomene skyrius

šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/savivaldyb%C4%97-ir-orlen-lietuva-glaudesnis-bendradarbiavimas-ir-bendravimas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN