Tirkšliuose paminėta Žemės diena

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2023-03-25 00:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Tirkšlių pušyne surengtas Žemės dienos minėjimas. Iškilmingai iškelta Žemės vėliava, skambėjo moksleivių muzikinė programa, kelti inkilai sparnuočiams – taip pasveikinta pabudusi gamta.

Visiems susirinkusiems renginio dalyviams dėkojo, kasdien gerbti ir puoselėti gamtą linkėjo Tirkšlių seniūnas Juozas Kungys, Tirkšlių Juozo Vitkaus-Kazimieraičio pagrindinės mokyklos direktorė Dovilė Budreckienė, Mažeikių rajono savivaldybės administracijos atstovai, Valstybinių miškų urėdijos Mažeikių regioninio padalinio miškininkai.

Renginio dalyviams – Juozo Vitkaus-Kazimieraičio pagrindinės mokyklos, lopšelio-darželio „Giliukas“ bendruomenių nariai į Žemės dienos minėjimą atėjo nešini savo pieštais plakatais. Tirkšlių kultūros centro darbuotojai vaikus kvietė atlikti linksmas užduotis. Vaišintasi ant laužo virta žolelių arbata.

Ryšių su visuomene skyrius

Tirkšlių kultūros centro nuotraukos
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/tirk%C5%A1liuose-pamin%C4%97ta-%C5%BEem%C4%97s-diena/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN