Saugi kaimynystė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2023-03-17 20:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Kelmės miesto Maironio bei Naujosios gatvių gyventojai nusprendė gyventi saugiau: gyventojai galimų nelaimių ir nusikaltimų prevencijai nutarė susiburti į Saugios kaimynystės grupę. Tai – jau trylikta tokia grupė Kelmės mieste.

Kovo 16 d. Kelmės r. policijos komisariato bendruomenės pareigūnės kartu su seniūnijos seniūnu, Kalnų g. seniūnaite, Teisės ir personalo skyriaus vyriausiuoju specialistu V. Raču susitiko su Saugios kaimynystės grupės atstovais, kurie įsipareigojo dalytis informacija, stebėti Saugios kaimynystės teritorijoje įvairius pažeidimus, įtartinus automobilius ar pašalinius asmenis ir apie tai nedelsiant informuoti policiją.

Policijos pareigūnai džiaugiasi, kad vis daugiau gyventojų supranta, jog niekas kitas nepasirūpins jų saugia gyvenamąja aplinka geriau, nei jie patys.

„Saugi kaimynystė“ – viena iš nusikaltimų prevencijos programų, užtikrinanti žmonių saugumo jausmą, suteikianti visuomenei galimybę aktyviai dalyvauti prevencinėje veikloje, skatinanti policijos ir visuomenės bendradarbiavimą.


Kelmės rajono policijos komisariato informacija

šaltinis: https://www.kelme.lt/saugi-kaimynyste/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN