Augant veganiškų ledų rinkai „Valsoia" pristato naują augalinės kilmės gelato skonių liniją

Naujienos: Verslas , 2023-03-02 08:56
El. pašto adresas: press@valsoia.com

Prognozuojama, kad per artimiausius trejus metus veganiškų ledų rinka augs bent 10 proc. Atsižvelgiant į vyraujančias tendencijas pirmaujantis Italijos augalinių produktų gamintojas „Valsoia“ plečia produktų asortimentą ir pristato naują gelato ledų skonių liniją. Naujieji produktai atlieps augantį augalinių produktų poreikį ir bus tinkami veganams bei vegetarams.

Plečia asortimentą

„Valsoia“ augalinės kilmės produktai jau šiandien prieinami pirkėjams visoje Europoje, tačiau sparčiai augant rinkai gamintojas pristato naują skonių liniją. Toks sprendimas priimtas siekiant sukurti tvarų rinkos augimą ir suteikti galimybę kiekvienam rinktis alternatyvius, augalinės kilmės produktus.

Naujieji gelato sukurti remiantis sveikos mitybos, skonio ir pirkėjų pageidavimų tyrimais. Tarp naujai siūlomų skonių – espreso kavos su šokolado gabaliukais bei pistacijų skonio ledai. Naujieji ledai papildys iki šiol buvusį asortimentą – kakavos su lazdynų riešutais, vyšnių ir klasikinį vanilės skonį.

„Valsoia“ atstovai tikina, kad naujieji gelato bus pagaminti tik iš augalinės kilmės produktų. Jų sudėtyje nebus pieno: pastarąjį pakeis atrinkti anakardžių riešutų, avižų, ryžių ir sojų augaliniai gėrimai. Speciali gaminimo technologija užtikrina, kad augalinės kilmės gelato skonis išlieka nepakitęs net ledams atitirpus.

Tvarios pakuotės

Kartu su nauja skonių linija „Valsoia“ vartotojams pristato ir naują pakuotę. Gelato įpakavimas ne tik pasižymi ryškiomis spalvomis, bet ir atskleidžia vertybes, kuriomis vadovaujasi gamintojas – ilgaamžes itališkas tradicijas, artumą, pozityvumą ir kiekvienam prieinamą bekompromisį mėgavimąsi išskirtiniu desertu.

Be to, pakuotė yra gavusi FSC (angl. Forest Stewardship Council) sertifikatą, kuris nurodo ir „Valsoia“ socialinę atsakomybę. Todėl kiekvienas, įsigijęs „Valsoia“ gaminius gali būti tikras, kad pakuotė yra pagaminta iš tinkamai tvarkomuose miškuose gautos medienos gaminių.

Taip pat „Valsoia“ produkcija yra gavusi „V-label“ sertifikatą, žymintį veganiškus bei vegetariškus produktus ir paslaugas. Vartotojams tai yra paprastas ir patikimas vadovas, kuris padeda išsirinkti jų mitybos poreikį atitinkančius produktus.

Naujų skonių augalinės kilmės gelato tarptautinėse rinkose pasirodys vasaros laikotarpiu.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN