Akmenės sportininkai iškovojo 5 medalius Lietuvos bokso čempionate

Naujienos: Sportas , 2019-04-12 19:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Balandžio 4-6 dienomis, modernioje Jonavos sporto arenoje vyko 2019 m. Lietuvos Respublikos rajonų suaugusiųjų ir jaunimo bokso čempionatas.

Akmenės rajono sporto centras į šias varžybas delegavo 6 jaunimo amžiaus grupės boksininkus. Šioje amžiaus grupėje kovojama tris raundus po 3 minutes.

Jaunimo čempionu rajonų tarpe, svorio kategorijoje iki 69 kg., įveikęs kovotojus iš Jonavos, Kretingos ir Pasvalio, tapo Arvydas Dainys. Arvydas yra tapęs 2019 m. Lietuvos jaunių bokso čempionu ir įtemptai ruošiasi Europos jaunių bokso čempionatui. Šešių savaičių pasiruošimo etape numatomos dvi sportinės stovyklos (Pasvalyje ir Rumunijoje) ir bokso mačas Varšuvoje.

Aukštą sportinę formą demonstravo ir čempionato vice čempionais tapo Nikolaj Tulin (svorio kategorija iki 64 kg.) ir Eimantas Laiugminas (svorio kategorija iki 81 kg.). Nikolajus ir Eimantas taškais 3:0 turėjo pripažinti kovotojų iš Tauragės ir Jonavos pranašumą.

Bronzinius apdovanojimus pelnė Julius Balvočius (svorio kategorija iki 60 kg.) ir Armantas Suščenovas (svorio kategorija iki 81 kg.).


Boksininkus treniruoja vyr. bokso mokytojas Mantas Mačius

Akmenės rajono sporto centro informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN