VDA Telšių fakulteto studentai – parodoje Japonijoje

Naujienos: Švietimas , 2022-11-10 20:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Vilniaus dailės akademijos (VDA) Telšių fakulteto Metalo meno ir juvelyrikos III kurso studentai, vadovaujami prof. Romualdo Inčirausko, jau kelintus metus dalyvauja Tarptautiniame medalių projekte, kurį organizuoja Lenkijos Torūnės universiteto prof. Sebastian Mikołajczak ir Japonijos Tsukuba universiteto Meno ir dizaino fakulteto prof. Shinji Miyasaka.

Šių metų tarptautinio medalių projekto tema „Simbiozė“. Pirmoji virtuali paroda jau įvyko Torūnėje birželio mėnesį. Joje dalyvavo studentai: Dominyka Gulbinaitė, Ignė Zdanevičiūtė, Uršulė Janavičiūtė, Austėja Kryžanauskaitė, Jorilė Švedaitė, Justinas Jonavičius ir prof. Romualdas Inčirauskas.

Spalio pabaigoje atidaryta šio projekto paroda Japonijoje, Oyama mieste, Houmon Kaikan muziejuje. Šioje parodoje dalyvauja studentai: Dominyka Gulbinaitė, Ignė Zdanevičiūtė, Uršulė Janavičiūtė, Austėja Kryžanauskaitė, Jorilė Švedaitė, Justinas Jonavičius ir prof. Romualdas Inčirauskas.



VDA Telšių fakulteto informacija
Kontaktams:
Donata Kazlauskienė
Komunikacijos specialistė
Tel. 8 - 624 42891
El.p. donata.kazlauskiene@vda.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN