Kuršėnuose baigėsi futbolo pirmenybės

Naujienos: Sportas , 2019-03-28 19:39
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kuršėnų Pavenčių mokyklos – daugiafunkcio centro sporto salėje finišavo Šiaulių rajono vyrų mažojo futbolo 5×5 pirmenybės.

Finalo dalyves pasveikino Šiaulių rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algis Mačiulis, Kuršėnų sporto mokyklos direktorė Ilona Vaičiulienė.

Iš viso pirmenybėse dalyvavo 5 komandos (60 futbolo gerbėjų ir mylėtojų). Finalinės varžybos prasidėjo 9 metrų baudinių konkursu, kuriame išaiškintas geriausias smūgiuotojas ir geriausias vartininkas. Geriausiai smūgiuoti sekėsi Airidui Jocui („Venta“), o geriausiu vartininku pripažintas Tautvaldas Jasnauskas („Kuršėnai“).

Rungtynėse dėl trečiosios vietos Daugėlių „Flamingas“ po labai įtemptos kovos 3:2 (1:2, 2:0) palaužė jauną ir ambicingą Meškuičių „Meškuičių“ komandą. Įvarčius „Flamingui“ pelnė Deividas Šiuša, Marius Linga ir Mindaugas Žalneravičius. „Meškuičių“ gretose dukart pasižymėjo Gvidas Pupkus. Daugėlių „Flamingo“ komandai, kaip ir pernai, įteikti bronzos medaliai ir taurė.

Finalinėse rungtynėse susitiko reguliariojo sezono lyderiai – Kuršėnų FK „Venta“ ir Raizgių FK „Savanoris“. Kuršėniškiai, savo gretose turintys daugiau patirties turinčių žaidėjų, įrodė savo pranašumą 12:3 (6:0, 6:3) ir antrus iš eilės metus tapo Šiaulių rajono čempionais. Disciplinuoti „Savanorio“ kariai pasidabino sidabro medaliais. „Ventos“ gretose pasižymėjo Eimantas Dambrauskas (4), Giedrius Staponkus (2), Tomas Šimkauskas (2), po 1 įvartį pelnė Ričardas Stankus, Arvydas Beniušis, Daivaras Daujotas bei Modestas Venckus. „Savanorio“ komandoje Mindaugas Pališaitis, Ramūnas Savičius ir Dovydas Motkevičius pasižymėjo po kartą.

Rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju tapo „Ventos“ puolėjas Eimantas Dambrauskas (18 įvarčių). Apdovanojimo metu kukliais piniginiais prizais apdovanoti visų komandų rezultatyviausi žaidėjai (kiek pelnė įvarčių, tiek eurų ir atiteko žaidėjams). Atminimo prizais apdovanoti „Savanorio“ ir „Meškuičių“ komandų vadovai (Dalius Einoris ir Algis Mačiulis), kurių dėka šios komandos pirmą kartą dalyvavo rajono pirmenybėse.

Kuršėnų sporto mokykla nuoširdžiai dėkoja Kuršėnų Pavenčių mokyklos – daugiafunkcio centro administracijai (direktorė Janina Banienė) už pagalbą rengiant pirmenybes.

Komandoms rajone ilgai nuobodžiauti neteks – nugalėtoja tapusi „Ventos“ komanda dalyvaus Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ vasaros sporto žaidynėse, o kitos komandos kviečiamos gegužės 11 dieną, šeštadienį, į Šiaulių rajono seniūnijų sporto žaidynes.



Kuršėnų sporto mokyklos metodininkas suaugusiųjų sportui
Romualdas Juodis

šaltinis: https://kursenai.lt/2019/03/28/baigesi-futbolo-pirmenybes/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN