Balandžio 3-ąją Šiaulių apskrities vyriausiajame policijos komisariate – atvirų durų diena

Naujienos: Švietimas , 2019-03-26 18:55
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Balandžio 3 d. 13.00 val. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Šiauliai, Aušros alėja 19) aktų salėje organizuojamas atvirų durų dienos renginys jaunimui, siejančiam savo ateitį su teisėtvarka. Artėjant priėmimo į aukštąsias ir profesines švietimo įstaigas laikotarpiui, daugėja besikreipiančiųjų dėl galimybės mokytis Lietuvos policijos mokykloje ar studijuoti Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo fakultete, todėl dalyviams bus išsamiai pristatyta policijos pareigūno profesija.

Atvirų durų dienoje moksleiviai turės galimybę iš arčiau susipažinti su policininko darbu ir daugiau sužinoti apie šios veiklos specifiką, pareigūnų parengimą. Apie policininko profesiją pasakos ne tik Šiaulių apskrities VPK pareigūnai, bet ir Lietuvos kriminalinės policijos biuro, Lietuvos kelių policijos tarnybos, Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ ir Lietuvos policijos mokyklos atstovai. Renginyje bus pristatytos specialiosios priemonės, ginkluotė, apie darbo subtilybes pasakos ir jas pristatys kinologai su šunimis.

Besidomintiems policijos studijomis bus pateikta išsami informacija apie įsidarbinimą po studijų ir karjeros galimybes, atlygį bei policijos pareigūnų socialines garantijas.

Išankstinė registracija el.p. arturas.sliavas@policija.lt, tel. (8 700) 63777, (8 698) 85199.

Maloniai kviečiame dalyvauti.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN