Šilutėje - tapytojo Algirdo Kazimiero Laurinaičio tapybos darbų paroda

Naujienos: Renginiai , 2019-03-25 18:55
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kovo 22 dieną Šilutės kultūros ir pramogų centro Parodų salėje atidaroma tapytojo Algirdo Kazimiero Laurinaičio tapybos darbų paroda.
Šio profesionalaus dailininko kūryboje – įvairių stilių paveikslai: peizažus jis perteikia impresionistiniu stiliumi, žvaigždynus tapo pagal M. K. Čiurlionio zodiakus, pirmenybę teikdamas ne ženklams, o žvaigždėm. Kituose darbuose – studentiškais laikais jį sužavėjusio Salvadoro Dali darbų atspindžiai. A. K. Laurinaičio tapybos darbuose yra ir viduramžių Nyderlandų meistrų kūrybos atspindžių. Darbuose yra nemažai skausmo, kurį patyrė dalininkas praradęs artimą žmogų...

Parodą galima apžiūrėti darbo dienomis nuo 15 iki 18 valandos (penktadieniais – iki 17 val.) Norintieji susipažinti su šio dalininko darbai kitu laiku – turėtų pasiskambinti Šilutės kultūros ir pramogų centro telefonu Nr. 77113.

Paroda veiks iki balandžio 18 d.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN