Muziejuje – Lietuvos krepšinio jubiliejui skirta paroda (Mažeikiai)

Naujienos: Švietimas , 2022-09-10 06:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 7-ąją Mažeikių muziejuje atidaryta paroda „Krepšinis Mažeikiuose“, skirta Lietuvos krepšinio 100-mečiui ir Lietuvos krepšinio metams paminėti. Kone 4 mėnesius rinktoje ekspozicijoje – mažeikiškių krepšininkų atributika, nuotraukos.

Atidaryme dalyvavo Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė, Savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Lina Rimkienė, Mažeikių sporto mokyklos direktorius Algirdas Pocevičius, krepšinio klubų atstovai ir kt.

Parodoje – mažeikiškių krepšininkų medaliai, čempionų taurės ir žiedai, apranga ir kita atributika. Stenduose nemažai nuotraukų, glaustos informacijos apie krepšinio raidą Mažeikiuose atskirais laikotarpiais, apžvelgiami svarbiausi pasiekimai. Visa tai surinkta bendraujant, bendradarbiaujant su Mažeikių sporto mokyklos darbuotojais, buvusiais ir tebedirbančiais treneriais, klubų vadovais, įvairių kartų žaidėjais, krepšinio aistruoliais.

Paroda veiks nuo rugsėjo 7 d. iki spalio 22 d.

Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/muziejuje-lietuvos-krep%C5%A1inio-jubiliejui-skirta-paroda/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN