Mokslo ir žinių dienos šventė Telšiuose

Naujienos: Švietimas , 2022-09-06 21:33
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena, kuri skelbia naujų mokslo metų pradžią. Šiemet šventė Telšiuose vyko prie Telšių arenos, automobilių stovėjimo aikštelėje, ir į ją sugūžėjo gausus būrys nuotaikingai nusiteikusių žiūrovų, bei dalyvių.

Sveikinimo žodė tarė Telšių r. sav. meras Kęstutis Gusarovas ir Telšių rajono komisariato viršininkė Aurelija Kontrimienė. Susirinkusius džiugino įvairios pramogos - policijos automobilyje įrengtas pabėgimo kambarys, animatorių iš Ukrainos programa, vaikų bei jaunimo pasirodymai. Šokių numerius atliko Telšių kultūros centro sportinių šokių kolektyvas „Vėlunga“, Telšių šokių, mados ir grožio studija „Lokė“, Šokių studija „Divain“, o muzikinius kūrinius dovanojo Telšių kultūros centro dainavimo studija „Šaltinis“, YAMAHA muzikos mokyklos mokiniai bei grupės „AUDRA“ ir „ON THE SPOT“. Renginį vainikavo moto akrobatų „Stuntriders“ iš Utenos pasirodymas.

Veiklas pristatė ir daugelis organizacijų: policijos kinologai, kelių policija, mobilus policijos būrys, policijos ekspertai, Lietuvos samariečių bendrijos Telšių skyrius, Lietuvos probacijos tarnyba, STEAM centras, Telšių aeroklubas, Sporto ir rekreacijos centras, Telšių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, „Telšių uodegėlė“, Atviras Telšių Jaunimo centras, Psichikos negalią turinčių žmonių klubas „Atjauta“, Žemaitijos šaulių (Telšių apskr.) 8-oji rinktinė, Telšių skautai, Lietuvos krašto apsaugos savanorių pajėgos, Telšių raj. savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, Telšių PSPC, PASIMATOM 2022, Žemaitijos turizmo informacijos centras, Telšių regioninis profesinio mokymo centras, Robotikos akademija.

Džiaugiamės visais susirinkusiais ir dalyvavusiais šioje smagioje šventėje, o mokiniams ir mokytojams linkime gražių prasidėjusių mokslo metų.

Organizatoriai Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas kartu su Telšių kultūros centru, iniciatoriai Telšių rajono savivaldybė.

Telšių kultūros centro informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN