Tvaresnės transporto priemonės jau ir Telšių rajono savivaldybėje (Telšiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-09-05 21:58
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Į Telšių rajono savivaldybę atkeliavo 4 paspirtukai. Du skirti Savivaldybės vadovams ir visiems administracijos darbuotojams, kiti du – Viešosios tvarkos užtikrinimo skyriaus specialistams.

Tokios susisiekimo priemonės Savivaldybė dar neturėjo, tad džiaugiamės, kad ir Administracijos darbuotojai galės prisidėti prie tvarios aplinkos kūrimo, ekonominių sąnaudų mažinimo ir laiko taupymo.

Mieste atstumai nedideli, aplink Telšius gausa ežerų ir pasivaikščiojimo vietų – tad paspirtukai bus ypač efektyvi susisiekimo, viešosios tvarkos užtikrinimo priemonė, o Savivaldybės vadovai ir darbuotojai galės greičiau pasiekti įvairius objektus, apžiūrėti darbus, išvengti susidariusių kamščių mieste.Perkant paspirtukus buvo atsižvelgiama į jų techninius duomenis. Svarbiausiai kriterijai: galėjimas važiuoti į įkalne, ilgesnis baterijos laikymas, važiavimas bekelėmis.

Paspirtukai jau išbandyti, Administracijos direktorius Tomas Katkus ir Viešosios tvarkos užtikrinimo skyriaus komanda džiaugiasi naujomis trasporto priemonėmis ir tikisi, kad Savivaldybės Administracijos darbuotojai sėkmingai naudosis naujomis transporto priemonėmis, taip prisidėdami ir prie retesnio naudojimosi tarnybiniais automobiliais.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Tvaresnes-transporto-priemones-jau-ir-telsiu-rajono-savivaldybeje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN