„Rokas“ į Žemalę ir vėl sukvietė gausų būrį svečių (Mažeikių r.)

Naujienos: Savivalda , 2022-08-23 21:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugpjūčio 21-ąją Žemalėje vyko tradicinė šventė „Į svečius pas Roką“. Kaip ir kasmet, joje netrūko sporto rungčių, dainų, muzikos, šokių, pramogų įvairovės mažiesiems ir suaugusiesiems. Tądien švęsti ir Šv. Roko atlaidai.

Žemalės parke dalyviai galėjo išbandyti savo jėgas šiaudų ritinio ridenimo, svarmens laikymo, rankų lenkimo varžybose. Pirmomis ir prizinėmis vietomis apdovanoti visų rungčių nugalėtojai – stipriausi vyrai, moterys ir vaikai.

Susirinkusiuosius ir visą Žemalės bendruomenę sveikino Mažeikių rajono savivaldybės mero patarėja Milda Šukienė, kiti svečiai.

Žemalės Viešpaties Apreiškimo Švč. Mergelei Marijai bažnyčioje šv. Mišias aukojo Klaipėdos Šv. Kazimiero parapijos klebonas Rolandas Karpavičius. Po jų nuskambėjo baigiamieji I tarptautinio Mažeikių vargonų muzikos festivalio akordai.

Susirinkusiuosius linksmino Žemalės kultūros namų ansamblis „Šerkšnė“, Šerkšnėnų kultūros centro estradinė grupė „LIS“, Mažeikių „Bočių“ bendrijos ansamblis „Grok, Armonikaׅ“, svečiai iš Žemaičių Kalvarijos, Tryškių, Alytaus. Šventė baigėsi profesionalių atlikėjų koncertu.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/rokas-%C4%AF-%C5%BEemal%C4%99-ir-v%C4%97l-sukviet%C4%97-gaus%C5%B3-b%C5%ABr%C4%AF-sve%C4%8Di%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN