Pristačius projekto pasiūlymus sulaukta klausimų, pastebėjimų (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-08-10 21:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono visuomenei pristatyti viešosios erdvės objektų naujos statybos Ventos g. 10, Mažeikiuose, projektiniai pasiūlymai. Sulaukta gyventojų ir Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) atstovų pastabų, pasiūlymų, klausimų. Į kai kuriuos atsakyta, likusieji bus svarstomi.

Projekto pasiūlymuose numatyti statiniai: takai, šaligatviai, aikštelė prie esamos skulptūros ir poilsio aikštelė, automobilių stovėjimo aikštelė, lietaus nuotekų tinklai, apšvietimo tinklai, servitutinis įvažiavimas į sklypą Skuodo g. 2 iš Ventos gatvės, mažoji infrastruktūra.

Daugiausia klausimų kilo dėl poilsio zonoje statomos automobilių stovėjimo aikštelės ploto, paskirties ir priežiūros, transporto priemonių srauto ir pėsčiųjų saugumo, įrengus įvažiavimą ir išvažiavimą į / iš Ventos g. 10 sklypą, žaliosios zonos išsaugojimo ir kt.

Į dalį pasiūlymų ir pastebėjimų, išsakytų raštu ir žodžiu, atsakyta susitikime. Likusieji bus svarstomi ir į juos atsakoma raštu per 5 darbo dienas nuo projektuotojų protokolo pateikimo.

Projektinių pasiūlymų rengėja – UAB „SIENA“.


šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/prista%C4%8Dius-projekto-pasi%C5%ABlymus-sulaukta-klausim%C5%B3-pasteb%C4%97jim%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN