Jūros šventės svečių saugumu rūpintis padėjo ir pareigūnai iš Latvijos bei Estijos

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2022-08-01 22:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Didžiausio uostamiestyje renginio – Jūros šventės teritorijoje kartu su Klaipėdos apskrities VPK pareigūnais patruliavo, viešąją tvarką ir šventės dalyvių bei svečių saugumą užtikrino ir du Estijos policijos bei sienos apsaugos valdybos Vakarų prefektūros bei du Latvijos valstybinės policijos Kuržemės regiono policijos valdybos pareigūnai.

Prieš beveik mėnesį du Klaipėdos apskrities VPK VTT Specialiosios parengties skyriaus pareigūnai lankėsi Estijoje, kur kartu su su Estijos ir Latvijos policijos pareigūnais dirbo Parnu mieste vykusiame, elektroninės muzikos mėgėjams skirtame festivalyje „Beach Grind“. Su Latvijos pareigūnais nuolat rengiamos bendros prevencinės priemonės valstybių pasienio bei pajūrio teritorijose – kartu vykdoma viešosios tvarkos, eismo saugumo kontrolė, tikrinamas vairuotojų blaivumas, siekiama užkardyti neteisėtą apyvartą akcizais apmokestinamomis prekėmis ar nelegalią migraciją.

Keistis gerąja Lietuvos, Latvijos ir Estijos pareigūnų patirtimi per įvairias jungtines iniciatyvas ketinama reguliariai.


Lietuvos Policijos informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN