Naujuose kolumbariumuose nišos bus skiriamos nemokamai (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-06-28 21:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose, Geidžių kapinėse, pastatytas dar vienas kolumbiariumas. Jame rajono gyventojai kremuotus artimųjų palaikus galės laidoti nemokamai. Anksčiau pastatytuose kolumbariumuose viena niša kainavo pusę tūkst. Eur.

Dviejų pirmųjų kolumbariumų nišos – užpildytos. Netrukus artimųjų palaikus bus galima laidoti naujajame kolumbariume, kuriame, kaip ir kituose, yra 24 nišos. Be esamų trijų kolumbariumų, dar du baigiami ruošti: vienas bus užbaigtas ir parengtas naudoti liepos mėnesį, kitas – kitų metų pradžioje.

Sprendimą dėl nemokamo kolumbariumo nišų suteikimo priėmė Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) taryba. Kolumbariumų statybai Geidžių kapinėse lėšos skiriamos iš savivaldybės biudžeto. Naujųjų kolumbariumų vertė kone 60 tūkst. Eur, vieno – beveik 20 tūkst. Eur.

Rajono gyventojai, norintieji kremuotus artimųjų palaikus laidoti Geidžių kapinių kolumbariumo nišoje, turėtų kreiptis į Mažeikių seniūniją adresu: Laisvės g. 39, tel. (8 443) 25 191.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/naujuose-kolumbariumuose-ni%C5%A1os-bus-skiriamos-nemokamai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN