Plungės SRC krepšininkės - Vicečempionės!

Naujienos: Sportas , 2019-03-18 17:52
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kovo 15 – 17 d. Plungėje praūžė MKL jaunių U-18 merginų gim. 2001 ir jaunesnių krepšinio čempionato B diviziono finalo ketverto rungtynės.  Plungės SRC komanda, vadovaujama trenerės Editos Lapienės ir gausiai ištikimų sirgalių palaikoma, nugalėjo Ukmergės SC komandą 70-58 ir Kauno KM "Žalgiris" IV komandą 73-48, bet apmaudžiai, tik vieno metimo kaina, turėjo pripažinti Panevėžio KKSC II- R.Sargūno SG komandos pranašumą, kovoje dėl čempionių titulo - rezultatu 62-64.
Trečią vietą užėmė Kauno KM "Žalgiris IV", o ketvirtos liko Ukmergės SC krepšininkės. 

Sveikiname:  Patriciją Biečiūtę, Rasvitą Gedeikytę, Rositą Raišuotytę, Korneliją Mineikaitę, Emiliją Rimavičiūtę,  Samanta Motužytę  Eveliną Razgutę, Simoną Jonušaitę, Korneliją Kisieliūtę, Kamilę Daržinskytę, Vytautę Pronskutę ir Eveiną Petrauskaitę su puikiu sezonu ir jį vainikavusiais sidabro medaliais!



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN