Balandžio 24 dieną Katedros aištėje nuriedėjo Atvelykio šventė (Telšiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-04-27 12:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Tradiciškai Telšių kultūros centro rengiamame Atvelykio minėjime „Rėid margs kiaušinielis“ netrūko šventinės nuotaikos ir veiklų, kurias užtikrino personažais patapę kultūros centro darbuotojai. Su švente pasveikino Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas ir Katedros kunigas salezietis vienuolis Alexis Danilo iš Argentinos, socialinių paslaugų centro direktorė Rasa Gustienė.

Į aikštę susirinkę miestiečiai galėjo rinktis iš daugelio pasiūlytų ne pirmus metus vykstančių ir naujų linksmybių. Didelėje keptuvėje kepta kiaušinienė, ridenti ir išrinkti gražiausi 9 margučiai. Mažieji suposi ant zuikio sūpynių, pas dailininkę dailinosi veidelius, žvejojo riebiausią žuvį fontane ir kartu su tėvais ieškojo margučių raštų orientacinėse varžybose.

Šokiais ir žaidimais rūpinosi Telšių kultūros centro vaikų ir jaunimo folkloro ansamblis „Čiučiuruks“ (vadovė Rita Macijauskienė). Tradiciškai vyko ir NVO labdaros mugė.

Susirinkę fotografavosi prie dekoratoriaus sukurtos foto sienos ir namo parsinešė ne tik nuotraukų, bet ir daugybę geros nuotaikos.


Telšių kultūros centro nuotraukos ir informacija.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN