Paramos Ukrainai koncerte – šilutiškių ir ukrainietės dainos

Naujienos: Savivalda , 2022-03-30 20:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Žebelienė kovo 27-ąją dalyvavo paramos Ukrainai koncerte, kuriame kūrinius atliko Šilutės sakralinės muzikos mišrus choras „Laudamus“ (vad. I. Šemeklienė) ir ukrainietė iš Charkovo Anastasija.

Sekmadienio vakarą Vydūno gimnazijos salėje vykusio koncerto metu netrūko nuoširdžių, tikrų ir nesuvaidintų emocijų. Tądien muzikinių pasirodymų atvyko pasiklausyti ir Pamario krašte nuo karo baisumų prieglobstį radę ukrainiečiai.

„Kaip ir visas pasaulis solidarizavomės ir visus ieškančius saugios vietos, ramybės bei taikaus gyvenimo priimame Pamario krašte. Stengiamės, kad jums čia būtų patogu, dedame visas savo pastangas, kad suteiktume kuo geresnę pagalbą. Dabar tai tapo mano kasdienio darbo prioritetu. Ukrainiečių bendruomenė po truputį buriasi, jūsų Pamaryje jau daugiau nei 200. Todėl tikiuosi, kad susiburti kviečiančių renginių, tokių kaip šis, bus vis daugiau“, – kalbėjo renginio globėja Administracijos direktoriaus pavaduotoja D. Žebelienė.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/paramos-ukrainai-koncerte-silutiskiu-ir-ukrainietes-dainos/9078


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN