Palangoje atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2022-02-24 10:26
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Ketvirtadienį Palangoje atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė, adresu Žvejų g. 35. Parduotuvė rekonstruota pagal naujausius įmonės standartus, įrengtos savitarnos kasos.  Į parduotuvės rekonstrukciją investuota daugiau nei 0,559 mln. eurų.

„Atsižvelgdami į besikeičiančius pirkėjų įpročius ir poreikius, nuolat atnaujiname parduotuves ir plečiame tinklą. Norime suteikti savo pirkėjams galimybę apsipirkti greičiau ir patogiau, todėl nuolat diegiame naujausius technologinius sprendimus, įrengiame savitarnos kasas. Atnaujintoje parduotuvėje Palangoje miesto gyventojų ir poilsiautojų lauks gausus visų būtiniausių prekių, vietoje kepamos šviežios duonos pasirinkimas“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Atnaujintoje 325 kv. m. parduotuvėje Palangoje pirkėjų patogumui įrengti šviesesni ir patogesni skyriai, kruopščiai suplanuotas asortimentas, kad reikiamas prekes ir produktus rastų kiekvienas.

Patogesniam, greitesniam ir saugesniam apsipirkimui atnaujintoje parduotuvėje įrengtos 2 „IKI Bitutė“ kasos. Taip pat čia veikia 2 paprastos kasos. Lankytojams parduotuvė nuo pirmadienio iki šeštadienio bus atvira nuo 8 iki 21 val. Sekmadienį – nuo 8 iki 19 val.

Šią savaitę Vilniuje atidaryta ir pirmoji autonominė parduotuvė, paženklinta „Iki“ prekės ženklu. Ji pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse.

Prekybos tinklas šiais metais toliau vykdys parduotuvių plėtrą, atidarys 5–7 parduotuves, į jas investuos apie 10 mln. eurų. Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 231 „Iki“ parduotuvė, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN