Buvome ir esame matomi

Naujienos: Savivalda , 2022-01-20 16:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Teigiamos informacijos srautas žiniasklaidoje apie Akmenės krašto gyvenimą, jo išskirtinumą, akmeniškių pasiekimus ir talentus didėja jau kelerius pastaruosius metus. Pernai jis išaugo dar labiau: Akmenės vardas skambėjo iš televizorių ekranų, radijo eterio, buvo dažnai publikuojamas laikraščiuose ir interneto portaluose, sklido socialiniuose tinkluose. Būta dienų, kai transliuota po kelis interviu, dažniausiai – Savivaldybės mero Vitalijaus Mitrofanovo, pranešimus ir pasakojimus įvairiose visuomenės informavimo priemonėse.

Itin daug dėmesio skirta veiksmingai Savivaldybės finansinei programai, skirtai pritraukti naujų gydytojų, Covid-19 ligos pandemijos sėkmingam valdymui, labai geriems vakcinacijos rezultatams, pažangiai regiono ir šeimos politikai, daugiabučių renovacijai, investicijų pritraukimui, aukšto lygio Laimės indeksui Akmenės rajone.

Naujojoje Akmenėje pradedamos įrenginėti šiuolaikiškos gyvūnų kapinės, projektuojamas moderniausias Lietuvoje pagal tvarumą daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalas – medžiagas apie tai publikavo portalai, laikraščiai, rodė televizijos.

Kelios televizijos savo laidas skyrė išskirtinai Akmenės kraštui, pavyzdžiui LRT dviejose laidose „Daiktų istorijos“ buvo pasakojama apie kalnakasybą. Apie Savivaldybės pasiekimus pasakojo net, regis, geografiškai gana tolimo krašto laikraštis „Biržiečių žodis“, išskirtinio formato žurnalas „Savaitė“. Populiariausios šalies televizijos, spauda, portalai apie Savivaldybę pasakojo po keliolika kartų, nušviesdami įvairias gyvenimo sritis.

Dėl plačiai paplitusio teigiamo Savivaldybės įvaizdžio daugelis žiniasklaidos priemonių įvairius pasiekimus nemokamai transliavo kaip pavyzdį šalies savivaldai ir apskritai visuomenei. Tai prisidėjo ir prie oficialių delegacijų vizitų pagausėjimo: įvairių Savivaldybių, net daug didesnių už Akmenės rajono, vadovų ir specialistų delegacijos buvo atvykę semtis patirties: Šiaulių ir Mažeikių miestų, Visagino, Rokiškio, Klaipėdos rajonų savivaldybių.

Nuotraukoje: sausio pradžioje Savivaldybės merą Vitalijų Mitrofanovą pokalbio tiesioginiame eteryje pasikvietė radijo stotis „Mažeikių aidas“

Savivaldybės administracijos Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyrius


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/buvome-ir-esame-matomi/3891


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN