Per Mažeikius keliavo Trys karaliai

Naujienos: Savivalda , 2022-01-06 21:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, sausio 6-ąją, Trijų karalių dieną, į Mažeikius atkeliavo Trys karaliai, kurie visiems paskelbė – kalėdinis laikotarpis baigėsi.

Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje aukotos šv. Mišios, simboliniai keliautojai iš tolimųjų kraštų nusilenkė gimusiam kūdikėliui Jėzui, vaikams pažėrė dovanų – saldainių.

Prie pagrindinės miesto Kalėdų eglės su mažeikiškiais atsisveikino Kalėdų Senelis, palinkėjęs gražių metų ir pažadėjęs grįžti kitąmet.

Trys karaliai ir Kalėdų Senelis taip pat apsilankė senamiestyje, prie geležinkelio stoties, kur buvo įsikūręs kalėdinis miestelis.

Renginyje dalyvavo ir Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė, kuri padėkojo visiems, kūrusiems kalėdinę nuotaiką, puošusiems miestą, organizavusiems renginius, susirinkusiesiems linkėjo sėkmingų atėjusiųjų metų.

Šventė baigėsi Trijų karalių eisena šventiškai papuošta Vasario 16-osios gatve.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/per-ma%C5%BEeikius-keliavo-trys-karaliai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN