Mažieji papuošė miestą

Naujienos: Švietimas , 2021-12-20 19:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Kelmės miesto centrą papuošė Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelio-darželio direktoriaus pavaduotojos Zitos Monstavičiūtės inicijuota kūrybinių darbų paroda „Papuošk kalėdinę eglutę“.

Į eglučių puošybą įsitraukė Kelmės miesto lopšeliai-darželiai „Ąžuoliukas“ ir „Kūlverstukas“, Kelmės rajono Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo ir Vaiguvos Vlado Šimkaus skyriai, Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijos Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo ir Mockaičių skyriai, Kelmės rajono Elvyravos pagrindinė mokykla, Kelmės rajono Liolių pagrindinė mokykla, Kelmės r. Šaukėnų Vlado Pūtvio-Putvinskio gimnazija, Kelmės r. Pakražančio gimnazija, Kelmės specialioji mokykla, Kelmės r. Šedbarų pradinė mokykla-daugiafunkcis centras, Kelmės rajono vaiko ir šeimos gerovės centras.

Eglutes papuošė šių įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikai ir auklėtojos. Už žaliaskares dėkojame Kelmės girininkijai, o Kelmės seniūnijai – už eglučių pastatymą.


Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus informacija
šaltinis: https://www.kelme.lt/mazieji-papuose-miesta/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN