Mažeikių rusų kultūros centras: bendros veiklos galimybės

Naujienos: Savivalda , 2021-12-13 18:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Gruodžio 13 d., pirmadienį, Mažeikių rajono savivaldybėje (toliau – Savivaldybė) Savivaldybės vadovai susitiko su Mažeikių rusų kultūros centro atstove Nina Grigorjevna Skibickaja. Aptartos galimo bendradarbiavimo sritys, tolesnės veiklos perspektyvos.

Rusų kultūros centro ilgametė vadovė Savivaldybės merui Vidmantui Macevičiui ir mero pavaduotojai Sigutei Bernotienei pristatė Rusų kultūros centro bei Mažeikių stačiatikių Dievo Motinos Ėmimo į Dangų parapijos veiklą teikiant pagalbą socialinės rizikos šeimų vaikams.

Kalbėta apie bendravimą su miesto mokyklomis, domėtasi Mažeikių rusų bendruomenės veikla. Svarstytos Rusų kultūros centro tampresnio bendradarbiavimo su kitomis rajono vaiko ir šeimos gerove besirūpinančiomis organizacijomis galimybės.

Numatyta surengti bendrą Savivaldybės vadovų bei rusų bendruomenės atstovų pasitarimą, kur būtų aptarti konkretūs bendros veiklos planai.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ma%C5%BEeiki%C5%B3-rus%C5%B3-kult%C5%ABros-centras-bendros-veiklos-galimyb%C4%97s/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN