Šilutėje pradėjo veikti Paramos valgykla

Naujienos: Savivalda , 2021-11-30 20:41
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Sigitas Šeputis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Žebelienė bei Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis dalyvavo Šilutės paramos valgyklos atidarymo renginyje. Jame taip pat dalyvavo Šilutės rajono savivaldybės seniūnijų socialiniai darbuotojai, Socialinės paramos skyriaus specialistai, Šilutės seniūnas Raimondas Steponkus, taip pat „Maisto banko“ atstovai.

Nuo šiol Šilutėje bus vieta, kurioje mažas pajamas gaunantys asmenys turės galimybę pavalgyti šilto maisto. Per savaitę minėtoje valgykloje planuojama pamaitinti apie 130 žmonių. Čia jie galės apsilankyti 3 kartus per savaitę. Kita gera žinia, kad kartą per savaitę tiems nepasiturintiems Šilutės rajono savivaldybės gyventojams, kurie neturi galimybės atvykti į šią paramos valgyklą, karštas maistas bei sausas davinys bus pristatomi į namus kartą per savaitę.

Nemokamo maitinimo paslaugą šioje Paramos valgykloje teiks UAB „Agsira“.

Darbo laikas: pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais 13.00–15.00 val.



Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/siluteje-pradejo-veikti-paramos-valgykla/8626


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN