„55 metai po skarota Eglute“

Naujienos: Švietimas , 2021-11-30 07:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kuršėnai

Šiaulių r. Kuršėnų lopšelis-darželis „Eglutė“ 2021 m. lapkričio 15 d. paminėjo 55-ąsias veiklos gyvavimo metines. 1966 metais lapkričio 15 dieną buvo atidarytas lopšelis-darželis, kuriame tų metų lapkričio 21 dieną buvo priimti pirmieji ugdytiniai. Šios gražios sukakties proga lopšelyje-darželyje vyko šventiniai renginiai, kurių metu vaikai, darbuotojai minėjo šią gražią sukaktį. Šventiniai renginiai prasidėjo nuo sveikinimų, šokių ir dainų. Tai puiki proga pažvelgti į nuveiktus prasmingus darbus, pasidžiaugti savo sėkme, prisiminimais. Įstaigos veidas per tuos metus ne kartą keitėsi, užaugo ne viena vaikų karta, vyko pokyčiai bendruomenėje, įgyvendintas ne vienas sėkmingas projektas, iniciatyvos.

Lopšelio-darželio projektinės savaitės metu organizuotos įvairios veiklos, erdvės pasipuošė vaikų darbeliais, o kieme pildosi šviečiančių eglučių paroda, kurią savo darbais pildo visi bendruomenės nariai. Tikimasi sulaukti 55 eglučių, kurios nuo advento pradžios iki pat švenčių puoš lopšelio-darželio kiemą. Atidaryta darbuotojų vaikystės fotografijų paroda „Kai aš mažas buvau“. Virtualioje erdvėje sukurti grupių bendruomenių sveikinimai. Padėkos medaliais už nuoširdų darbą apdovanoti lopšelio-darželio darbuotojai. Padėkota už bendradarbiavimą švietimo ir sporto skyriui, švietimo paslaugų centrui.

Lopšelio-darželio bendruomenės bendras siekis – šiuolaikinis vaikų ugdymas – tikroviškas, aktualus, patrauklus, motyvuojantis, plečiantis akiratį, sudarantis galimybę augti. Tegul visus džiugina vaikų juokas, padėkime jiems augti smalsiems, kūrybiškiems, darbštiems, skiriant dėmesio dvasinių vertybių ugdymui. Mūsų misija – auginti laimingą vaiką.


Lopšelio-darželio administracija
šaltinis: https://kursenai.lt/2021/11/19/55-metai-po-skarota-eglute/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN