Akmenės rajono paramos šeimai centre pradėjo veikti Vaikų dienos centras

Naujienos: Savivalda , 2021-11-10 19:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono paramos šeimai centre šį rudenį pradėjo veikti naujas Vaikų dienos centras, skirtas vaikams iš aplinkinių (Agluonų, Jučių, Tilžės ir Gailaičių) kaimų. Vaikų dienos centras veikia darbo dienomis, nuo antradienio iki penktadienio. Vaikų dienos centro tikslas – sukurti saugią aplinką vaikams, kad jie tinkamai galėtų augti ir ugdytis, tyrinėti pasaulį, bendrauti ir bendradarbiauti tarpusavyje ir su suaugusiaisiais.

Pradėjus veikti dienos centrui, vaikai drąsiai rinkosi į užsiėmimus, noriai dalyvavo įvairiose centro organizuojamose veiklose. O veiklų iš tiesų yra daug (piešimas, įvairūs stalo žaidimai, dienos centro taisyklių kūrimas, dekoracijų gaminimas, individualūs pokalbiai su darbuotojais, komandiniai žaidimai, maisto gaminimas ir laisvas laikas lauke). Vaikus, kuriems yra reikalinga pagalba atliekant namų darbus, konsultuoja Vaikų dienos centro darbuotojai.

Dienos centrą lankantys vaikai jau spalio mėnesį kartu su dienos centro darbuotojomis ruošėsi Helovino šventei. Visi kartu gamino dekoracijas, puošė patalpas bei Akmenės rajono paramos šeimai centro kiemą. Žinoma, paruošė ir svarbiausius šventės atributus – moliūgus. Helovino šventė vyko paskutinį spalio penktadienį. Šventėje vaikai skanavo moliūgų sriubą, patys gaminosi dešrainius, kūrė Helovino makiažus, o šventės pabaigoje visi kartu žiūrėjo animacinį filmuką. Vaikams ši šventė suteikė daug džiaugsmo ir dar labiau sustiprino tarpusavio santykius.

Ačiū, kad esate kartu su mumis!



Vaikų dienos centro darbuotojai
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/akmenes-rajono-paramos-seimai-centre-pradejo-veikti-vaiku-dienos-centras/3607


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN