Motociklo vairuotojas kelionę baigė griovyje

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-11-09 18:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2021 m. lapkričio 6 d. apie 13.50 val. Tauragės rajone, Dapkiškių kaime, policijos pareigūnai pastebėjo be valstybinių numerių važiuojantį motociklą „Aprillia 125“, o jo vairuotoją – be šalmo.
Pareigūnai įjungę specialiuosius šviesos ir garso signalus, norėjo sustabdyti šią transporto priemonę, tačiau vairuotojas akistatos su jais nusprendė išvengti – nestojo.

Visgi bėgliui pasprukti nepavyko. Vairuotojas nesuvaldęs motociklo, trenkėsi į policijos tarnybinį automobilį „VW Transporter“ ir nuvažiavo į pakelės griovį.

Paaiškėjo, kad policijos reikalavimo sustoti nepaisė 50-ies metų Tauragės rajono gyventojas. Jis ne tik neturi įgijęs teisės vairuoti transporto priemonės, bet ir buvo neblaivus. Blaivumo patikrinimo metu užfiksuotas 1,57 prom. girtumas.

Dėl šio atvejo pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vairavimo apsvaigus. Vairuotojui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Pareigūnai džiaugiasi, kad išvengta skaudžių nelaimių – nei vairuotojas, nei gyventojai, nei pareigūnai gaudynių metu nenukentėjo.

Pareigūnai įspėja, kad tokie įžūlūs pažeidimai nebus toleruojami.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN