„Kauškučio“ šokėjų mamos – festivalio laureatės

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-10-25 16:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Spalio 23 d., šeštadienį, Mažeikių choreografijos mokyklos vaikų ir jaunimo tautinių šokių ansamblio „Kauškutis“ šokančios mamos XIII suaugusiųjų liaudiškų šokių kolektyvų konkursiniame festivalyje „Pora už poros“ laimėjo pirmąją vietą.

Lietuvos nacionalinio kultūros centro organizuoto konkursinio festivalio „Pora už poros“ nacionaliniai turai vyko spalio 23–24 dienomis Prienuose. Šių metų festivalis buvo skirtas sceninio šokio sukakčiai paminėti bei parodyti, kad liaudies sceniniai šokiai gali būti pateikiami moderniai, skambant šiuolaikinei muzikai, bet išlaikant lietuvių liaudies šokių tradicijas.

Sveikiname ansamblio „Kauškutis“ šokančias mamas – I vietos laimėtojas – ir linkime toliau tęsti kolektyvo tėvelių tradicijas – šokti kartu su savo vaikais.


Ryšių su visuomene skyrius

šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/kau%C5%A1ku%C4%8Dio-%C5%A1ok%C4%97j%C5%B3-mamos-festivalio-laureat%C4%97s/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN