Mažeikiuose įvairiausiomis spalvomis sušvito „Žvaigždė“

Naujienos: Savivalda , 2021-10-07 23:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Vienoje iš mėgstamiausių mažeikiškių ir svečių poilsio zonų – Juodpelkio parke – atsirado dvi naujos patrauklios vietos: dėmesį prikausto ką tik tvenkinyje sumontuotas ryškiaspalvėmis šviesomis žėrintis plaukiojantis fontanas, o vaikus ir jaunimą vilioja savaitgalį atidarytas naujas riedučių, riedlenčių ir BMX dviračių parkas.

Rajono gyventojus ir atvykstančiuosius į Mažeikius nuo šiol džiugins didingumo kraštovaizdžiui suteikiantis, matomas ne tik pėstiesiems, bet ir pravažiuojantiesiems 28 m ploto plaukiojantis fontanas „Žvaigždė“, kurio srovės aukštis 11 m. Per 37 tūkst. Eur kainavęs fontanas įrengtas Savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos bei biudžeto lėšomis.

Tame pačiame parke atidarytas ir naujasis 870 kv. m riedučių, riedlenčių ir BMX dviračių parkas su jame įrengtais 10 elementų: užvažiavimo-nuvažiavimo bei dviguba rampos, lenkti čiuožimo bortas ir čiuožimo vamzdis, balansinė platforma, A formos čiuožimo turėklas ir čiuožimo bortas, pusrampės su stovėjimo platformomis, eliptinė šuolių piramidė tarp pusrampių.
Parkas Mažeikiuose pastatytas įgyvendinus bendrą Mažeikių rajono ir Saldus (Latvija) savivaldybių projektą.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN