Net ir sudėtingu metu, „Purina“ neišsižada savo tikslų: kuriame geresnį gyvenimą augintiniams ir juos mylintiems žmonėms!

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-10-04 15:07
El. pašto adresas: agne.jasinskiene@adverum.lt

Net ir sudėtingu metu, „Purina“ neišsižada savo tikslų:
kuriame geresnį gyvenimą augintiniams ir juos mylintiems žmonėms!

Spalio 4-ąją švenčiame Pasaulinę gyvūnų dieną, kuri primena, kaip svarbu užtikrinti gyvūnų teises ir jų gerovę. Visaverčio šunų ir kačių ėdalo gamintoja „Purina“ tvirtai tiki, kad augintinius ir juos mylinčius žmones sieja ypatingas ryšys, kuris šiuo visiems sudėtingu laikotarpiu tapo dar stipresnis. Jungtinės Karalystės medicinos žurnalas „British Medica Journal“ neseniai paskelbė mokslinį straipsnį, kuris patvirtina: augintiniai praturtina žmonių gyvenimą, gerina jų savijautą ir mažina nerimą, kurį daugelis patiria dėl socialinės izoliacijos.

Prasidėjus Covid-19 pandemijai, daug žmonių priėmė sprendimą įsigyti augintinį. Padidėjęs ėdalo katėms ir šunims poreikis, „Purina“ bendrovei visų pirma buvo ženklas užtikrinti savo darbuotojų saugumą – be jų bendrovės gaminamas visavertis ėdalas nepasiektų augintinių visame pasaulyje.

Nors augintinių ėdalas yra „Purina“ verslo pagrindas, vienai iš pirmaujančių ėdalo augintiniams bendrovių rūpi ne tik tai, kas dedama į dubenėlį – jai svarbu prisidėti prie gyvūnų, jų šeimininkų ir planetos, kurioje visi gyvename, ateities. Prieš šešerius metus „Purina“ paskelbė 10 įsipareigojimų visuomenei – šių aiškių tikslų „Purina“ nusprendė siekti vykdydama savo veiklą Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Šiaurės Afrikoje. Nepaisant pasaulinės krizės, savo įsipareigojimus įmonei pavyko įgyvendinti, o kai kuriuos – netgi viršyti. Šiek tiek lėčiau sekėsi užtikrinti, kad 100% visuose gaminiuose naudojamų žuvies ir jūros gėrybių produktų būtų išgaunami atsakingai – šį tikslą dabar planuojama pasiekti 2022 metais.

„Purina“ ir toliau bendradarbiauja su gyvūnų labdaros organizacijomis ir prieglaudomis, skirdama joms ėdalo ir finansinę paramą. Bendrovė taip pat daug dėmesio telkia į tai, kas rūpi vartotojams, pirkėjams, darbuotojams ir partneriams. „Purinai“ svarbu:
Ateitis be atliekų ir nulinė CO2 emisija
Atsparus verslas ir tiekimo grandinė
Skaidrumas
Augintiniai, žmonės ir visuomenė

Apie bendrovės tikslus ir pasiektą pažangą galite paskaityti žemiau. Išsamesnės informacijos apie ligšiolinius laimėjimus, ateities planus ir įkvepiančių istorijų, kurios atskleidžia žmogaus ir augintinių ryšio galią, rasite ataskaitoje „Purina visuomenėje“, kurią paskaityti galite čia: https://www.purina.eu/sites/default/files/2021-06/purinareport2020v2.pdf
Smagaus skaitymo ir gražios Pasaulinės gyvūnų dienos jums ir jūsų augintiniams!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN