Irklavimo čempionate plungiškiai iškovojo medalius

Naujienos: Sportas , 2018-05-30 20:03
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Š.m. gegužės 25-27 d. Trakuose vyko Lietuvos jaunių ir jaunimo baidarių ir kanojų irklavimo čempionatas. Varžydamiesi su sportininkais iš visos Lietuvos sėkmingai pasirodė Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojai. Jaunių grupėje startavusi Greta Gadeikytė pelnė net šešis medalius: aukso irkluodama keturvietę baidarę 500m nuotolyje; keturis sidabro irkluodama dvivietę ir keturvietę baidares 200m ir 1000m nuotoliuose; bronzos medalį iškovojo 1000m nuotolyje irkluodama vienvietę baidarę.
Merginų grupėje 1000m nuotolyje sidabro, o 200m ir 500m nuotoliuose bronzą iškovojo Ieva Žemgulytė irkluodama dvivietę baidarę su porininke iš Panevėžio.
Nuo merginų neatsiliko ir kanojininkai. Puikiai pasirodė Gretos brolis Mantas Gadeikis, kuris iškovojo keturis apdovanojimus: du sidabro 500m ir 1000m distancijose irkluodamas vienvietę bei du bronzos irkluodamas keturvietę kanoją.
Po du bronzos medalius pelnė Edvinas Šakinis ir Lukas Gudijus irklavę keturvietę kanoją.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN