Tradicinėje sporto šventėje netrūko nei azarto, nei gerų emocijų

Naujienos: Savivalda , 2021-09-26 22:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 25-ąją Sedoje vyko tradicinė, jau 24-oji, sporto šventė „Seda 2021“. Gana žvarbaus oro nepabūgę sporto entuziastai savo jėgas išbandė futbolo ir krepšinio aikštelėse. Vyko ir draugiškas veteranų futbolo turnyras.

Nugalėtojų vardo siekė 3 futbolo ir 6 krepšinio komandos. Futbolo aikštelėje triumfavo „Sedulos“ komanda, antrąją vietą pelnė svečių iš kaimyninio rajono Skuodo, o trečiąją – FK „Mažeikių United“ komandos.

Atkakli kova vyko ir krepšinio aikštelėse. Pirmąją vietą pelnė Sedos komanda, antrąją – komanda „Sedula“, trečiąją – komanda „Broliai“. Krepšininkai savo taiklumą išbandė ir tritaškių bei baudų metimo konkursuose.



Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/tradicin%C4%97je-sporto-%C5%A1vent%C4%97je-netr%C5%ABko-nei-azarto-nei-ger%C5%B3-emocij%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN