Plungės „Olimpas“ išvykoje nukovė „Jonava – 2“ komanda (93:71)

Naujienos: Sportas , 2018-01-16 15:32
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Sausio 13 dieną Plungės „Olimpas“ išvykoje susitiko su Jonavos „Jonava – 2“ komanda. Plungiškiai su Jonavos krepšininkais varžėsi jau antrą kartą. Lapkričio mėnesį olimpiečiai nugalėjo šiuos krepšininkus solidžiu skirtumu 93:71. Varžybos vyko labai panašiai: pirmus tris kėlinius mūsiškiai buvo priekyje, paskutinį laimėjo priešininkai, bet galutiniam rezultatui tai įtakos neturėjo, 72:94 mūsiškiai savo sirgaliams parvežė pergalę.
Geriausiai Jonavos komandoje sužaidė Vidmantas Varnelis. Jis surinko 28 naudingumo balus, įmetė 17 taškų ir atkovojo 8 kamuolius. Matas Baniulis surinko 20 naudingumo balų, pelnė 20 taškų ir atkovojo 6 kamuolius. Lukas Armonas surinko 17 naudingumo balų, įmetė 19 taškų ir atkovojo 3 kamuolius.
Plungės „Olimpo“ komandoje Eimantas Žilius surinko 35 naudingumo balus, įmetė 28 taškus ir atkovojo net 11 kamuolių. Šiose rungtynėse sublizgėjo Vytautas Danys. Jis surinko 27 naudingumo balus, pelnė 13 taškų ir atkovojo 7 kamuolius. Mindaugas Tamušauskas surinko 23 naudingumo balus, įmetė 15 taškų ir atkovojo 8 kamuolius.
Po šių varžybų Plungės „Olimpas“ 5-6 vietas dalijasi su Marijampolės „Sūduva – Mantinga – 2“.Artimiausią savaitgalį olimpiečių laukia dvejos varžybos: penktadienį 19 valandą UAB „Žemaitijos suvenyras“ sporto salėje Plungės „Olimpas“ susitinka su LCC tarptautiniu universitetu ir kitą dieną, šeštadienį išvykoje su Marijampolės „Sūduva – Mantinga – 2“. Nepamirškite ateiti palaikyti savo komandos.
VšĮ „Plungės olimpiečiai“ inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN