Plungėje prasidėjo moksleivių krepšinio sezonas

Naujienos: Sportas , 2017-10-12 18:02
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

2017 m. spalio 10 dieną "Žemaitijos suvenyras" sporto salėje vyko Plungės sporto ir rekreacijos centro krepšinio sezono atidarymo šventė. Renginio metu buvo pristatytos moksleivių krepšinio lygos čempionato aukščiausiame divizione dalyvaujančios komandos. Kaip ir praėjusiame sezone, šiemet čia rungtyniaus net 4 Plungės SRC komandos: merginų komanda SRC - „Inesa“ treniruojama J. Mefiodienės, vaikinų komanda Plungės SRC - „Litnaglis“ - treneris V. Lapis ir G. Glikmano treniruojamos berniukų komandos Plungės SRC - „Anra investicija“, Plungės SRC - „Lagūna. Po praėjusio sezono net trys komandos tapo prizininkėmis – į Plungę atkeliavo visų spalvų medaliai. Tikimės, kad ir šiame sezone komandos sieks pačių aukščiausių vietų.
Krepšininkus ir Centro trenerius pasveikinti atvyko Plungės r. savivaldybės meras A. Klišonis, UAB „Plungės lagūna“ generalinis direktorius D. Bieliauskas ir Plungės r. savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus specialistė Julija Čiuželienė.

Šventę vainikavo krepšinio lygos „A“ diviziono varžybos tarp Plungės SRC - „Litnaglis“ ir Mažeikių SM komandų. Nuo pirmų minučių plungiškiai išsiveržė į priekį ir laimėjo rungtynes rezultatu 96-72. Rezultatyviausiai žaidė komandos kapitonas Lukas Kreišmontas 19 taškų, 15 kartų atkovojo kamuolį, 27 naudingumo balai, Rokas Rutkus - 16 taškų, Mantas Mažeika - 15 taškų, Arijus Adomauskas - 13 taškų ir Dovydas Lebrikas - 11 taškų.

Sekančias rungtynes namuose SRC -"Litnaglis" žais spalio 22 d. 13 val. su Jonavos KKSC komanda. Kviečiame visus plungiškius palaikyti savo miesto komandą!


Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN