Padėkime brangią klaidą padariusiai pardavėjai

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-09-19 21:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Į Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnus kreipėsi viename Šiaulių prekybos centre dirbanti pardavėja, prašydama pagalbos keblioje situacijoje, dėl kurios ji patyrė finansinių nuostolių.

Rugsėjo 7 d. ji, dirbdama kasoje, padarė klaidą, kuri jai labai brangiai kainavo. 19.25 val. atsiskaityti už perkamas prekes prie jos priėjo du vyrai. Norėdamas atsiskaityti už 17 eurų vertės pirkinį, vienas jų padavė 100 eurų kupiūrą, kasininkė kasos aparate nurodė gavusi 200 eurų ir aparatas parodė, kad grąža – 183 eurai. Per darbo dieną pavargusi ir budrumą praradusi moteris tokią sumą ir atidavė. Atsipeikėjo tik po kurio laiko, kai pirkėjai jau buvo pasišalinę. Moteriai dabar nuostolius teks atlyginti iš savo kišenės. Jai – tai didžiulė suma. Todėl ji prašo atsiliepti vaizdo medžiagoje užfiksuoto pirkėjo ir grąžinti permoką. Policija taip pat prašo ir visuomenės pagalbos. Jei kas atpažįstate vaizdo medžiagoje matomus vyrus, paskambinkite tyrėjai Virginijai Kepalaitei telefonu (8 700 61473) arba parašyti elektroniniu paštu virginija.kepalaite@policija.lt.



Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN