Ventos krepšinio lygos Veteranų 40+ krepšinio turnyras

Naujienos: Sportas , 2018-05-04 20:41
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šių metų vasario – balandžio mėnesiais vyko Ventos krepšinio lygos Veteranų 40+ krepšinio turnyras Akmenės cemento taurei laimėti, kurį kartu su partneriais BK „Saldus“ ir Akmenės rajono sporto centru organizavo ir vykdė VŠĮ „Sporto ir laisvalaikio klubas“.

Turnyre dalyvavo 7 komandos iš Lietuvos ir Latvijos: Ventos, Akmenės, Saldus, Zirni, Mažeikių, Kuršėnų, N.Akmenės. Buvo sužaisto 28 rungtynės Ventos, N.Akmenės ir Saldus (Latvija) miestuose.
Tai dalis 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projekto BVENTA, Nr. LLI-237, „Sveikos gyvensenos krepšinio entuziastų tinklo sukūrimas Ventos upės bendruomenėse“

I vietą laimėjo Kuršėnų SK Kristalas
II vietą - Mažeikių "Impeka"
III vietą - N.Akmenės "Cementininkas"
IV liko svečiai iš Latvijos - Zirni/Dobele-Tenax komanda.

Simbolinio penketo žaidėjai: Juris Liepins (Tenax), Giedrius Ruškys (Cementininkas), Vygandas Poleikis (Impeka), Kazimieras Šleževičius (Kristalas), Tomas Auga (Kristalas).

Projekto pagrindinis tikslas yra sukurti tarptautinį sveikos gyvensenos krepšinio entuziastų tinklą Saldus ir Akmenės rajonuose.Projektas dalinai finansuojamas Europos Sąjungos fondų lėšomis pagal 2014–2020 m. INTERREG V-A Latvija-Lietuva programą.


Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/Ventos.krepsinio.lyga


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN