Šiaulių valstybinė kolegija kviečia į Atvirų durų dieną

Naujienos: Švietimas , 2018-04-26 10:59
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Suplanuok balandžio 27 d. popietę jau dabar – dalyvauk Šiaulių valstybinės kolegijos Atvirų durų dienoje, kur laukia puikiai praleistas laikas ir paskaita apie kūrybinę lyderystę. Laukiami buvę studentai-alumnai ir moksleiviai.
Studijavai Šiaulių valstybinėje kolegijoje? Šiaulių kolegijos diplomus turi tavo tėvai? Šiaulių aukštesniojoje technikos mokykloje mokslus krimto tavo senelis, o močiutė yra baigusi Šiaulių aukštesniąją medicinos mokyklą?
Jei bent į vieną klausimą atsakei teigiamai, balandžio 27-ąją esi kviečiamas atvykti į Šiaulių valstybinę kolegiją (ŠVK), kur organizuojama Atvirų durų diena.
K. Didžiulio politechnikumas, Šiaulių medicinos seserų mokykla – visa tai yra bendros ŠVK istorijos dalis! Tikriausiai nerasime Šiauliuose šeimos, kuri nebūtų susijusi su šia aukštąja mokykla.
O galbūt tu tik planuoji ateitį ir svarstai galimybę stoti į Šiaulių valstybinę kolegiją? Esame įsitikinę, kad tau labai smalsu, kur ir kaip mokosi mūsų studentai… Laukiame atvykstant kartu su draugais! Juk geriau vieną kartą pamatyti, o ne šimtą kartų išgirsti. Ekskursijos po aukštąją mokyklą metu parodysime ne tik mėgstamiausius studentų kampelius, bet ir mielai papasakosime apie studijų Šiaulių valstybinėje kolegijoje privalumus.
Renginio pradžia – 16 val. ŠVK Centriniuose rūmuose (Aušros al. 40).
Susirinkusius sveikins Šiaulių valstybinės kolegijos Sveikatos priežiūros fakulteto dekanė Ginta Gerikaitė, Verslo ir technologijų fakulteto dekanas Saulius Palepšaitis, paskaitą „Kūrybiška lyderystė“ ruošia lektorius Roman Šarpanov, VšĮ „Eduplius“ vadovas.
ŠVK muzikos grupės „Studijozai“ dainos, ekskursijos po abu – Verslo ir technologijų ir Sveikatos priežiūros – Kolegijos fakultetus... visa tai ir dar daugiau laukia Atvirų durų dienoje.
Sugrįžk. Aplankyk. Pamatyk. Susitik. Prisimink!


Šiaulių valstybinės kolegijos informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN