Sportavo Akmenės savivaldybių darbuotojai

Naujienos: Sportas , 2018-09-20 22:06
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono savivaldybės administracijos darbuotojai dalyvavo Šiaulių regiono savivaldybių darbuotojų sporto žaidynėse, kurios vyko Žagarės regioninio parko poilsiavietėje.

Į šį renginį tradiciškai susirinko Šiaulių regiono savivaldybių administracijų darbuotojai ir jų šeimų nariai, savivaldybių tarybų nariai.

Varžytis teko išradingose ir nuotaikingose rungtyse. Reikėjo išbandyti rankos taiklumą baudų metimo į krepšį rungtyje ir smiginio varžybose, išmėginti jėgas stipruolių konkurse, pasivaržyti linksmojoje estafetėje, kūrybinius sugebėjimus parodyti eilėraščių kūrimo ir chorų varžytuvėse.

Akmenės rajono savivaldybės administracijos atstovams puikiai sekėsi nuotaikingoje estafetėje „Bėgimas milžino batais“ – komanda iškovojo pirmąją vietą. Smiginio rungtyje užimta trečioji vieta, baudų metimo rungtyje – ketvirta vieta. Bendroje įskaitoje nugalėtojais tapo renginio šeimininkai – Joniškio rajono savivaldybė, antrąją vietą iškovojo Akmenės rajono savivaldybės komanda, trečiąją – Šiaulių rajono savivaldybės atstovai. Atskirų sporto rungčių nugalėtojai ir prizines vietas užėmusios komandos buvo apdovanotos atminimo taurėmis ir diplomais.



Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Zita Stanislauskienė http://akmene.lt/go.php/lit/Sportavo-savivaldybiu-darbuotojai


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN