Tarp jaunių komandinių pirmenybių prizininkių ir plungiškės

Naujienos: Sportas , 2017-12-10 14:49
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Sekmadienį Šiauliuose vyko Lietuvos jaunių BM18 komandinių šachmatų pirmenybių varžybos. Dalyvavo jaunių komandos iš visos Lietuvos. Plungės sporto ir rekreacijos centrui atstovavo viena merginų ir viena vaikinų komandos.
Geriausiai sekėsi merginų komandai, kurios sudėtyje žaidė: „Saulės“ gimnazijos abiturientė Rugilė Meškėnaitė, Šateikių pagrindinės mokyklos dešimtokė Rosita Griciūtė ir „Ryto“ pagrindinės mokyklos aštuntokė Gabija Meškauskaitė. Merginos penkis susitikimus laimėjo, o du baigė nesėkme. Surinkusios dešimt komandinių taškų, Plungės šachmatininkės iškovojo trečios vietos apdovanojimus.
Vaikinų komandoje žaidė: Ernestas Kurmis, Ignas Mačiuitis, Matas Praspaliauskas, Gediminas Škerba ir Edvinas Kurmis. Jie išsirikiavo lentelės viduryje.


Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN